Rebuild your routine! ✨

En ga met minder kilo’s en méér energie de zomer van 2021 in!

Is dit herkenbaar voor jou?

Je wil heel graag gewicht verliezen

Je bent die extra kilo’s zat en wil je weer fit en gezond voelen. Weg met die kilo’s!

Je hebt al zóveel geprobeerd en het wil maar niet lukken

Je hebt ondertussen elk dieet al eens geprobeerd. Voor je gevoel ben je al bijna je hele leven aan het lijnen.

Je vervalt snel in ‘slechte’ eetgewoontes

Het is ook niet makkelijk met de Corona-maatregelen. We zitten nu eenmaal meer thuis en grijpen daardoor makkelijker en sneller naar iets lekkers.

Je hebt behoefte aan structuur, hulp van een expert en steun van gelijkgestemden

Alleen is maar alleen. En in je eentje werken aan gewichtsverlies is super lastig. Je hebt behoefte aan rust, structuur, weten wat je moet doen, hulp van iemand die verstand heeft van zaken en steun van dames die in dezelfde situatie zitten als jij.

Je voelt je schuldig en teleurgesteld als je weer je doelen niet hebt gehaald

Je weet heel goed wat je moet doen om gewicht te verliezen, maar soms heb je gewoon echt geen motivatie. Soms ben je te moe om te gaan bewegen, te verdrietig om gezond te eten of is het gewoon erg gezellig op die ene borrel met vrienden met allemaal lekere hapjes. En de dag erna? Baal je van jezelf. Waarom kan je je niet gewoon aan je eigen plan houden?

Wat als het ook anders kan?

En ja, ook jij kunt dit!

Lucienne50

“Ik heb best wel een medisch verleden, schildklierkanker, herseninfarct, tia, hartritmestoornis en als klap op de vuurpijl heb ik al 25 jaar last van fibromyalgie. Het is echt een onbegrepen ziekte. Als je 365 dagen in het jaar 24 uur per dag met pijn loopt. Ik zat echt wekelijks aan de diclofenac en de oxycontin om de dagen maar door te kunnen komen. Tijdens een traject met Eline kreeg ik hele goede adviezen op het gebied van voeding en beweging. Ik zat echt met verbazing te luisteren. Ik wist niet dat voeding zoveel met je lichaam kon doen. Ik ben er mee aan de slag gegaan en had al snel veel meer energie, de klachten van de fibromyalgie waren minder en als klap op de vuurpijl was ik ook nog wat afgevallen!”

Celine25

“Ik ben nu 3 weken bezig en ik ben van 78 kilo naar 74 kilo gegaan! Gewoon al 4 kilo afgevallen door alleen op m’n voeding te letten. Ik vind het ook nu niet meer waard om te snoepen en te snacken. Ik geniet nu ook meer van mijn maaltijden. Ik ben echt al heel blij en gelukkig met hoe ik er nu uit zie en hoe ik me voel. Het traject duurt nog 2 maanden en ik weet vrij wel zeker dat ik mijn doel ga halen.”

Esther42

“Eline is er ook als je even een dipje hebt om je met bemoedigende woorden en deskundige achtergronden gerust te stellen dat het goed komt. Ik heb er nu 12 weken op zitten. Het doel om minder te snaaien en suikers te eten is zeker gelukt, ik voel mij er super fit en energiek bij.

Introducing

Rebuild your routine ✨

In dit traject deel ik mijn volledige strategie om een sterke leefstijl te bouwen, gewicht te verliezen, jezelf goed voeden – zonder 24/7 aan het lijnen te hoeven zijn.

Ik ben zó enorm trots op dit traject omdat ik er van overtuigd ben dat dit je écht gaat helpen. In dit traject krijg je alle handvatten die je nodig hebt. Kennis, opdrachten, inspiratie, coaching, support en dat in een handige online omgeving waar je kunt inloggen wanneer het voor jou uitkomt. Ik leer je stap voor stap de kennis die jij nodig hebt om goede keuzes te maken, goede gewoontes te bouwen, te weten welke voeding goed voor jou is zodat je geen eetbuien of energie dips krijgt zodat je weer lekker in je vel zit, zelfvertrouwen hebt en een leefstijl hebt gebouwd waarbij jij echt van het leven kunt genieten.

Én je krijgt daarbij ook 1-op-1 coaching van mij zodat wat jouw persoonlijke uitdagingen of situatie kunnen bekijken en daarop kunnen sturen.

Jij krijgt van mij:

Drie persoonlijke 1-op-1 coachingsgesprekken (als je daarvoor kiest)

We beginnen met een uitgebreide intake en in de 2 gesprekken daarna evalueren we je progressie en bespreken we je uitdagingen. Deze gesprekken vinden digitaal plaats.

Toegang tot een digitale omgeving met filmpjes, podcasts, blogs en opdrachten 🙏🏼

Hier ligt jouw potentieel tot groei! Alle kennis die jij nodig hebt deel ik met jou door middel van filmpjes, podcasts en tekst én ik zet je aan het werk met korte opdrachten. Zo ga jij echt nadenken over je eigen gewoontes en eetpatroon.

Toegang tot de whatsapp groep met gelijkgestemden ❤️

We’re in this together! Ik maak een appgroep aan zodat we elkaar kunnen supporten en ervaringen kunnen delen.

Lekkere recepten die volledig aansluiten bij jouw doel 🍎

Ik wil het je zo makkelijk mogelijk maken. Natuurlijk hoop ik ook dat je zelf leert hoe je een goede maaltijd voor jezelf bereid, maar om je op weg te helpen ontvang je van mij bepaalde recepten die volledig aansluiten bij jouw doel. Hoe handig is dat?

Een digitale live masterclass en Q&A met de groep waar je al je vragen kunt stellen

In de laatste maand krijg je als toetje van mij nog een live masterclass en Q&A. Hierin worden alle resterende vragen beantwoord en bespreken we hoe je deze nieuwe leefstijl gaat voortzetten na het traject.

Een workshop van een gast die expert is in stress, stressreductie én de relatie tussen stress en voeding 🤗

Deze gast komt speciaal voor dit traject een digitale workshop geven. Zo leer jij ook wat de relatie is tussen stress en eten en hoe je je lichaam tot rust kunt brengen waardoor de drang naar eten afneemt. MEGA interessant! 😎

Maar Eline, ik heb al zóveel geprobeerd…

Wat maakt dit traject anders?

In dit filmpje laat ik je precies zien waarom dit traject anders is en waarom dit je zo ontzettend veel gaat opleveren.

Aan het eind van het traject

Heb jij dit bereikt:

1
Je bent gewicht kwijt

Je hebt 3 maanden focus op maar 1 doel: gewicht kwijtraken. Zonder dat je al het lekkers hoeft te weerstaan.

2
Je weet wat je moet doen om niet terug te vallen

Goede gewoontes zijn het geheim van een leefstijl die je kunt volhouden. Na dit traject weet je precies hoe je goede gewoontes creëert en hoe je die vasthoudt zodat je niet gelijk na het traject weer in gewicht aankomt.

3
Kennis over welke voeding goed voor je is

Kennis = key! Ik ga je een rugzak aan kennis meegeven zodat je ook begrijpt waarom je bepaalde keuzes maakt. Op die manier wordt het maken van goede keuzes ook makkelijker.

Jij lieve dame, hebt zóveel potentie

Alle motivatie en discipline om je leefstijl te veranderen en zitten in jou. En ze verdienen het om eruit te komen. Ik kan je daarbij helpen. Na zelf biologie te hebben gestudeerd aan de universiteit, vervolgens de opleiding tot orthomoleculair therapeut te hebben gedaan en daarnaast nog tientallen dames geholpen te hebben bij het bereiken van hun doelen heb ik al mijn tips, kennis en tricks in dit prachtige traject verwerkt. Dit ligt klaar voor jou!! Het is een cadeautje die je alleen nog maar hoeft uit te pakken.

Ben jij klaar voor deze prachtige investering in jezelf?

Zonder 1-op-1 coaching
Origineel: €160
Nu: €69

Wél inclusief het platform, de groeps-Q&A en de masterclass van een gast. Oftewel: alles behalve de 1-op-1 sessies

YES! Ik doe graag mee!
Met 1-op-1 coaching
€310

Alles. Inclusief 3 digitale 1-op-1 gesprekken

YES! Ik doe graag mee
Liever eerst even bellen?

Dat kan natuurlijk ook. Dan kun je nog wat vragen stellen zodat je beter een keuze kan maken.

Ja ik wil graag even bellen

Veel gestelde vragen

Wanneer gaat het traject van start?

Je kunt beginnen wanneer het jou uitkomt.

Hoe lang duurt het traject?

Het traject duurt in totaal 3 maanden. Tijdens deze 3 maanden hebben wij 3 digitale 1-op-1 afspraken (als je daar voor kiest). Daarnaast werk je door middel van mijn digitale omgeving zelf aan je mindset, kennis over voeding en doelen.

Ik ervaar ook andere klachten

Ik ben orthomoleculair therapeut dus weet raad met andere klachten die je ervaart. Samen gaan we kijken of we jouw voeding ook kunnen aanpassen op de klachten die je ervaart.

Ik wil liever niet in de (Whatsapp) groep met andere dames

Helemaal geen probleem! Als jij dit bij mij aangeeft zorg ik dat je niet in de appgroep komt en kun je de detox zelf in je eigen tijd doen. Je mag mij natuurlijk altijd een berichtje sturen als je een vraag hebt of als je het leuk vindt om toch wat te delen.

Ik eet vegetarisch / veganistisch / glutenvrij, kan ik ook mee doen?

Zeker! Dat is geen probleem. Alle opdrachten zijn erop gericht dat jij je eigen transformatie doorgaat. Dat betekent dus ook volgens jouw waarden of voedingsvoorkeuren. Daarbij begeleid ik je ook 1-op-1 dus kunnen we dit samen bespreken.

Wat als ik het vind tegenvallen?

Ik ben er zó van overtuigd dat mijn methode je gaat helpen om een leefstijl verandering teweeg te brengen, dat ik een 100% geld terug garantie geef als je me binnen 3 maanden laat weten dat je niet tevreden bent met het traject.
Het enige wat ik van je vraag, is dat je kunt laten zien dat je alle lessen hebt gevolgd en alle opdrachten hebt gemaakt.

Ben jij klaar voor deze prachtige investering in jezelf?

Werken aan een lichaam waar jij weer van gaat STRALEN!
1-op-1 coaching van mij
Een digitale omgeving met opdrachten en video’s
Een Whatsapp groep met gelijkgestemden
Fit de zomer van 2021 in gaan
Zonder 1-op-1 coaching
Origineel: €160
Nu €69

Wél inclusief het platform, de groeps-Q&A en de masterclass van een gast. Oftewel: alles behalve de 1-op-1 sessies

YES! Ik doe graag mee!
Met 1-op-1 coaching
€310

Toegang tot alles wat hier beschreven staat. Inclusief 3 digitale 1-op-1 gesprekken

YES! Ik doe graag mee
Liever eerst even bellen?

Dat kan natuurlijk ook. Dan kun je nog wat vragen stellen zodat je beter een keuze kan maken.

Ja ik wil graag even bellen