Podcast

Naast mijn coaching wil ik mijn kennis ook op andere platformen delen, waaronder door middel van een podcast. Daarom ben ik begonnen met de Grow to glow podcast!

Een podcast waarin ik jou wil laten groeien en inspireren zoals ik zelf ben gegroeid en geรฏnspireerd ben geraakt door anderen.
De afgelopen jaren hebben namelijk in het teken gestaan van een zoektocht naar mezelf, want ik was niet helemaal happy. Ik schakelde hulp in van specialisten uit verschillende disciplines waaronder een orthomoleculair therapeut en een hypnotherapeute.

Ik leerde keuzes te maken die dicht bij me lagen en beter naar mijn lichaam te luisteren. Ik besloot na afronding van mijn master aan de universiteit niet te solliciteren voor een fulltime baan, maar in het diepe te springen en een eigen praktijk te beginnen.

Door mijn zoektocht naar een leven wat echt bij me past heb ik veel geleerd. Deze ervaring wil ik graag met jou delen. Donโ€™t worry, het wordt geen zweverige podcast. Integendeel! Ik deel praktische kennis over orthomoleculaire praktijkvoering, voeding, ontspanning en gewoontes. ร‰n ga in gesprek met inspirerende gasten. Enjoy!

Hier vind je de meest recente aflevering ๐Ÿ‘‡

Maak afspraak