About me:

Ik ben Eline, 27 jaar oud en woonachtig in Katwijk aan Zee 🐚 🦀
Ik ben van jongs af aan al geïnteresseerd in voeding en het effect wat voeding op ons lichaam heeft.

Als je anders gaat eten ga je ook merken dat je lichaam verandert of de manier waarop je je voelt verandert. Er wordt vaak gezegd: “je bent wat je eet” en dat is in zekere zin ook echt zo. Jouw lichaam functioneert- en wordt opgebouwd op basis van datgene wat je je lichaam geeft als voeding.

Maar dat niet alleen. Je lichaam is een compleet plaatje en leefstijl en mindset spelen ook een grote rol in hoe je je voelt.
Luisteren naar je lichaam vind ik een belangrijk hoofdthema. Maar ook een gevoel van ‘purpose‘ of een gevoel van vrijheid: je dagen in delen zoals jij dat wil en wat voor jou goed voelt. Afscheid nemen van energie vreters en meer doen wat jou energie geeft.

Dat is een zoektocht. Een zoektocht die ik aan ben gegaan wat er voor heeft gezorgd dat ik me fit, energiek en gelukkig voel. En dat gun ik jou ook! Daarom ben ik zo blij dat ik met Grow to Glow vrouwen mag inspireren, begeleiden en helpen ❤️

Wat is mijn achtergrond?

Voordat je met mij aan de slag gaat vind je het wellicht interessant om te weten wat mijn achtergrond is qua opleidingen.

Ik heb in eerste instantie microbiologie (WO) aan de universiteit van Leiden gestudeerd. Dat is een hele belangrijke basis voor mij geweest in dit werk. Ik gebruik nog dagelijks de kennis die ik hier heb opgedaan. Ook heeft dit er voor gezorgd dat ik wetenschappelijk ben opgeleid. Hierdoor weet ik waar ik wetenschappelijke informatie en artikelen kan vinden en hoe ik die kan interpreteren. Ik hecht ook veel waarde aan wetenschappelijke onderbouwing van de adviezen die ik geef.

Daarna een master gedaan in business development in Utrecht. (Iets minder relevant voor dit werk haha, maar zeker iets waar ik in de toekomst gebruik van wil maken).

Toen ik besloot om mensen te begeleiden op het gebied van voeding en leefstijl heb ik vakspecifieke opleidingen gedaan:
● Orthomoleculair adviseur gevorderd (HBO)
● Orthomoleculair epigenetisch therapeut (HBO)
● Medische Basiskennis (HBO)

En natuurlijk ben ik nooit uitgeleerd 😊

Hier een paar weetjes over mij als je me echt goed zou kennen:

Ik hou erg van sport

Ik speel graag tafeltennis, voetbal, doe CrossFit en vind hardlopen best leuk. In 2019 rende ik zelfs een marathon!

Ik ben echt een ochtendmens

Ik sta graag ‘s ochtends vroeg te sporten en na 22:00 uur kun je me opvegen⁠

Ik hou enorm van de natuur

Op een vrije dag ga ik graag een dag naar het bos en ik maak elke dag een wandeling over strand.⁠

Naast Grow to Glow heb ik ook een website over Parijs

De website heet wegwijsnaarparijs.nl. Hier verdien ik ook een deel van mijn inkomen mee. Behalve sinds Corona om de hoek kwam kijken 😜

Ik ben gek op lekker eten

Dus don’t worry, ik ga zéker niet van je vragen om geen lekkere dingen meer te eten als je bij mij een traject gaat volgen 😜 #opluchting

Ik heb nu bijna 9 jaar een relatie met Johan.⁠

Mijn partner in crime. Hij is programmeur en heeft ook deze website voor mij geprogrammeerd. Ik heb hem zelf gedesigned #trots #teamwork

Ik heb 2 jongere zusjes

Laatst haalden we de herinnering op dat ik met een van hen kappertje ging spelen als kind waardoor onze kapsels totaal geruïneerd waren. Mama was ‘even’ boodschappen doen. Papa was wel thuis 😂

Vroeger heb ik op schaatsen gezeten

Ik vond het geweldig dat het afgelopen winter ging vriezen en we tochten konden maken over natuurijs. Inclusief klunen en koek en zopie 😏

Maar genoeg over mij

Nu is het jouw beurt!

Inmiddels heb je een mooi beeld van mij gekregen en ik ben oprecht benieuwd naar jouw verhaal. Wie ben jij? Waar droom je van? Waar loop je tegen aan?

Heb je het gevoel dat ik iets voor je kan betekenen? Verlang je naar een betere leefstijl of veranderingen in je voedingspatroon? Onderneem dan actie. De enige manier om verder te groeien en een persoonlijke ontwikkeling door te maken op dit gebied is door actie te ondernemen.

Zullen we samen jouw gezondeid naar een hoger niveau tillen? 🙏🏼❤️ Stuur me een bericht en dan bespreken we binnenkort de mogelijkheden.

Tell me:

    Maak afspraak