Gezondheid

Meest gegeven reactie op de uitslag van de EMB bloedtest ๐Ÿ˜Š

“Ik ben zo blij dat ik dit inzicht heb gekregen” ๐Ÿ˜Šโ 
โ 
Dit is een van de reacties die ik het meest krijg van cliรซnten die bij mij een EMB bloedtest hebben gedaan.โ 
โ 
En dat tovert altijd weer een grote glimlach op mijn gezicht ๐Ÿ™‚โ 
โ 
Soms is inzicht namelijk zรณveel waard. Begrijpen waar je klachten vandaan komen. Begrijpen waarom je je bijvoorbeeld altijd moe voelt. Of mentaal niet lekker in je vel zit. Sommige cliรซnten worden zelfs emotioneel van de testuitslag. En dat begrijp ik heel goed.โ 
โ 
En misschien herken je je er wel in: veel van mijn cliรซnten zijn namelijk heel gemotiveerd om hun voeding en leefstijl aan te passen ๐ŸŒฟ Vaak hebben ze zelf al een hoop geprobeerd, maar zonder bloedtest resultaten is het soms echt een beetje gissen wat de juiste aanpak is. Welke tekorten zijn er eigenlijk in vitamines en mineralen? Welke intoleranties? Waarom komen die huidklachten steeds terug?โ 
Jaren lang lopen ze soms al tegen dezelfde vragen aan.โ 
โ 
Daarom voel ik me enorm dankbaar dat ik door middel van de EMB bloedtest een duidelijk resultaat en een duidelijk plan kan meegeven. Zodat je weet wat je kunt doen, waar je rekening mee kunt houden. Om gericht aan de slag te gaan in plaats van maar wat te doen. Het gaat tenslotte om je gezondheid โค๏ธโ 

Ook benieuwd naar jou EMB bloedtest resultaten?

Ben je ook benieuwd naar je bloedwaarden? Wil je werken aan je gezondheid? Aan meer energie? Dan is de EMB bloedtest ook voor jou heel interessant om te doen. Ik werk met verschillende pakketten. Kies een pakket die bij jou past en plan een afspraak in.

โ Ik kijk er naar uit om samen aan de slag te gaan ๐Ÿ™Œ โ 

Liever eerst even kennismaken? Dat is ook helemaal goed. Klik hier om eerst even kennis te maken.

Geen reacties

    Geef een reactie

    Maak afspraak