Menu
Webinar

Gratis masterclass: Rebuild your routine

De zomer komt er aan en nu we door de Corona maatregelen maanden lang thuis hebben gezeten is er wel weer werk aan de winkel.

In deze masterclass ga jij leren::

✨ Hoe je weer wat gewicht verliest

✨ Hoe je dit niet doet door een dieet, maar wel door leefstijl aanpassingen

✨ Hoe je de juiste doelen zet die je motiveren

✨ Welke soorten voeding jou gaat helpen bij het bereiken van je doelen

✨ Hoe je in dit proces ook nog kunt genieten van de dingen die je lekker vindt

Deze masterclass is gratis en bevat praktische tips zodat jij er meteen mee aan de slag kunt en met minder kilo’s en meer energie de zomer in gaat 💪😊

Ben jij erbij?

Hierbij alle informatie op een rijtje:

  • Datum en tijdstip: 29 april om 19:30 uur
  • Duur: 50-60 minuten
  • Kosten: Gratis
  • Locatie: digitaal, dus je kunt het vanuit je eigen huis volgen 😊

Inschrijven

Ik kan maar 25 mensen een plek aanbieden, dus wees er op tijd bij als je mee wil doen. Inschrijven kan via onderstaande button:


Als je vragen hebt kun je me een berichtje sturen via het contactformulier op deze website of stuur met een persoonlijk berichtje via Instagram 🙂

Over Eline

Hoi, ik ben Eline. Ik ben orthomoleculair therapeut en biologe. Dat betekent dat ik veel kennis heb over voeding en wat voeding voor effect heeft op je lichaam en geest. Ik interesseer me daarnaast enorm in gewoontes en op welke manier jouw gewoontes kunnen bijdragen aan het behalen van je doelen en het hanteren van een gezonde levensstijl.

In mijn praktijk ‘Grow to glow’ werk ik met cliënten naar een gezonde levensstijl toe. Als er specifieke klachten zijn gaan we samen op zoek naar de oorzaak van de klachten. Hier zet ik soms ook bloedtesten voor in om te kunnen achterhalen of er bepaalde tekorten of andere verstoringen zijn. Meten = weten.

Maak afspraak