Menu

Hi, ik ben Eline!

Een leergierige orthomoleculair adviseur die jou heel graag wil helpen bij het bereiken van je doelen of het verhelpen van je klachten.

Mijn professionele roots gaan terug naar 2013, toen ik aan de Universiteit van Leiden begon aan de studie biologie. Deze studie (met specialisatie in micro-biologie) heeft mij veel kennis opgeleverd over het lichaam en de werking daarvan. Dit gaf mij een geweldige basis in mijn opleiding tot orthomoleculair therapeut. Daarnaast heb ik vakken van de Universiteit Wageningen gevolgd over voeding en gezondheid.

In orthomoleculaire therapie komt voor mij alles samen. Want naast de interesse die ik al jong had voor biologische processen en de invloed van voeding op je lichaam, merkte ik ook dat er in mijn omgeving steeds meer behoefte was aan toepasbare kennis hierover.
De huidige maatschappij vraagt namelijk veel van ons. Dagelijks worden we blootgesteld aan stress, prikkels, torenhoge verwachtingen en zien we door de bomen het bos niet meer wat betreft voeding en suppletie. Deze factoren hebben een groot effect op hoe jij je fysiek én mentaal voelt. Veel meer dan je eigenlijk zou denken. De (soms vage) gezondheidsklachten die hier uit voortkomen (denk aan vermoeidheid, overgewicht, depressiviteit, angsten, burn-out, spijsverteringsklachten, auto-immuunziekten, diabetes etc.) zijn niet (altijd) op te lossen met medicijnen. Door naar de oorzaak te kijken en die aan te pakken sla je weer een weg in naar een gezond leven waarin jij in je kracht staat.

En dat gun ik je. Maak die investering in jezelf, al is het alleen al door veel informatie te lezen over voeding, gezondheid, beweging en suppletie, want je gezondheid is zóveel waard.

Liefs,

Maak afspraak